Ma - To Hurjat -15% Annoksista!

Ravintola Taikuri tarjoaa tuoreista raaka-aineista valmistettua street foodia. Tuotteet tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti, heidän silmiensä alla. Tuotteissamme käytämme aina mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa. Ekologisuus ja raaka-aineiden puhtaus on meille tärkeää ja siksi kokkimme käsin valikoivat parhaat ja tuoreimmat raaka-aineet. Lähes kaiken valmistamme itse, mutta muutamia poikkeuksia on. Käyttämissämme taskuissa ja burgereissa luotamme leipureiden vankkaan ammattitaittoon ja näin ollen yhteistyökumppaniksemme on muotoutunut Jyväs Pakari. Myös cheddarissa luotamme Jukolan Juuston juustomestareiden luomaan Aito cheddariin.

Ma - To 5€ per Henkilö!

WayOut tarjoaa tämän hetken upeimman elämyksen mitä maailmalta löytyy. Sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen mistä on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Pelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja, luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn! Tämä on kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä. Ennen kaikkea niille, jotka haluavat pitää hauskaa!

Ma - Pe 14€ / 1h per Henkilö!

Ota mukaan ystäväsi ja valmistaudu haastavaan ja jännittävään seikkailuun Prison Islandissa. Pelin tarkoituksena on ratkaista 2 – 4 henkilön tiimeissä mahdollisiman monta toinen toistaan jännempää, hauskempaa ja haastavampaa tehtävää sekä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä – vain aika on rajana. Jyväskylässä on 20 erilaista selliä ja mukaan mahtuu jopa 45 yhtäaikaista seikkailijaa. Koko tiimin osallistuminen tehtävien ratkaisemiseksi on erittäin tärkeää, kaikkien taitoja tarvitaan. Haasta itsesi ja ystäväsi ratkaisemaan nokkeluutta ja ketteryyttä vaativat sellien salat ja koe ainutlaatuinen seikkailu!

Edut, M-tarra ja yhteistyökumppanit

MatkaRaTa Ry toimii yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. Yritykset haluavat tukea järjestöömme kuuluvia opiskelijoita tarjoamalla etuja jäsenillemme. Suosimalla yhteistyökumppaneidemme palveluita mahdollistat yhteistyön jatkuvuuden ja edut myös tulevaisuudessa. Mikäli olet restonomi etkä ole vielä MatkaRata:n jäsen, tule ehdottomasti hakemaan M-tarrasi jo tänään nauttiaksesi mahtavista opiskelijaeduista!

Nettisivujamme päivitetään. Pahoittelemme yhteistyökumppaneiden logojen puutosta ja pyrimme lisäämään ne uusiin sivuihin mahdollisimman nopeasti.

Close Menu