Ma - To Hurjat -15% Annoksista!

Ravintola Taikuri tarjoaa tuoreista raaka-aineista valmistettua street foodia. Tuotteet tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti, heidän silmiensä alla. Tuotteissamme käytämme aina mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa. Ekologisuus ja raaka-aineiden puhtaus on meille tärkeää ja siksi kokkimme käsin valikoivat parhaat ja tuoreimmat raaka-aineet. Lähes kaiken valmistamme itse, mutta muutamia poikkeuksia on. Käyttämissämme taskuissa ja burgereissa luotamme leipureiden vankkaan ammattitaittoon ja näin ollen yhteistyökumppaniksemme on muotoutunut Jyväs Pakari. Myös cheddarissa luotamme Jukolan Juuston juustomestareiden luomaan Aito cheddariin.

Opiskelijashotti 5€, sangria 15€ sekä muuttuvia tarjouksia kausittain!

M/S Musta Magia on 200 paikkainen ravintolalaiva Jyväskylän satamassa, Lutakossa. Maukas ruoka, raikas juoma ja suussa sulava jäätelö sekä karaoke ja live musiikki takaavat viihtyvyytesi sataman kauniissa miljöössä. Avoinna joka päivä koko kesän. Tervetuloa laivaan!

Kaikki 0,4l laagerit ja 0,3l siiderit 5€, 12cl viini 4€ sekä kausittain tulevia tarjouksia!

Teerenpeli rantautui Jyväskylän ydinkeskustaan, Kauppakadulle huhtikuussa 2017! Ravintolassa nautitaan Teerenpelin maistuvista tuotteista, iloisesta ilmapiiristä sekä laadukkaasta palvelusta. Kesällä viihdytään aurinkoisella terassilla Vauhtiveikon, Laiskajaakon ja muiden kaverusten seurassa.

Ma - To 5€ per Henkilö!

WayOut tarjoaa tämän hetken upeimman elämyksen mitä maailmalta löytyy. Sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen mistä on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Pelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja, luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn! Tämä on kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä. Ennen kaikkea niille, jotka haluavat pitää hauskaa!

-20% pääruokannoksista, 0,5l hanaolut 4,50€, Happy Joe 3,90€, Longdrink 4,20€, Hanalimut 2€, Ice cream shake 5€!

Classic American Diner toivottaa sinut tervetulleeksi klassiseen amerikkalaistyyppiseen ravintolamiljööseen. Ruokalistaltamme löytyvät amerikkalaiseen tapaan tuhdit ruoka-annokset, jotka tarjoillaan pöytään iloisen palvelun siivittämänä alkuperäisten Dinereiden hengessä. Välitön ja monipuolinen ravintola soveltuu hyvin aamiaisesta myöhäisillan viettoon. Tervetuloa!

3 täytteen pitsa 12,90€, talonviinipullo 19,90€, III Aura hanaolut 0,4l 3,90€, Happy Joe Apple hana 0,33l 3,90€!

Bella Roman lämmin ja välitön eteläeurooppalaistyyli sopii mainiosti perhekokoontumisille, kahdenkeskiseen romanttiseen iltaan, kaveriporukan yhteiseen illanviettoon tai ihan muuten vaan, sillä: Pizza is cheaper than therapy!

Ma - Pe 14€ / 1h per Henkilö!

Ota mukaan ystäväsi ja valmistaudu haastavaan ja jännittävään seikkailuun Prison Islandissa. Pelin tarkoituksena on ratkaista 2 – 4 henkilön tiimeissä mahdollisiman monta toinen toistaan jännempää, hauskempaa ja haastavampaa tehtävää sekä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä – vain aika on rajana. Jyväskylässä on 20 erilaista selliä ja mukaan mahtuu jopa 45 yhtäaikaista seikkailijaa. Koko tiimin osallistuminen tehtävien ratkaisemiseksi on erittäin tärkeää, kaikkien taitoja tarvitaan. Haasta itsesi ja ystäväsi ratkaisemaan nokkeluutta ja ketteryyttä vaativat sellien salat ja koe ainutlaatuinen seikkailu!

-10% a la carte annoksista ja brunssista, talon viinipullo 13€, mustikkashotti 2,5€ sekä tapahtumakohtaisia tarjouksia!

Havaijin surffitunnelmaa henkivä Passion lainelautoineen ja palmupuineen takaa onnistuneen kesäisen tunnelman hauskanpidon ja hyvän ruoan sekä värikkäiden drinkkien parissa. Uuden ruokalistan annokset ovat maistuvia ja tuhteja yksinkertaisiin makuihin nojaten. Menulla komeilee niin salaatteja, burgereita, sänkkäreitä kuin wokkejakin. Isomman nälän tyydyttää esimerkiksi muhkea Boulder Burger tai Ribsit. Mikäli mielesi tekee juoman kylkeen pientä naposteltavaa, snack-listalta löytyy wingsejä, halloumitikkuja tai vaikkapa kaverin kanssa jaettavaksi runsas Party Platter. Jälkkäreistä mainittakoon syntisen hyvä mustaherukkajuustokakku!

Opiskelijoille töitä!

Smile on vuonna 2002 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Mahdollistamme työntekijöillemme työskentelyn oman elämäntilanteen mukaan joustavasti, ja tarjoamme ihmisläheistä palvelua aina työnhausta alkaen. Asiakkaillemme tarjoamme kattavat henkilöstövuokraus- ja henkilöstöpalvelut ammattiylpeydellä ja yrittäjähenkisesti. Hoidamme sekä yksittäiset että laajemmat rekrytointitoimeksiannot. Toimimme usealla eri toimialalla ja tarjoamme niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Kauttamme löydät työpaikat ja työntekijät!

Edut, M-tarra ja yhteistyökumppanit

MatkaRaTa Ry toimii yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. Yritykset haluavat tukea järjestöömme kuuluvia opiskelijoita tarjoamalla etuja jäsenillemme. Suosimalla yhteistyökumppaneidemme palveluita mahdollistat yhteistyön jatkuvuuden ja edut myös tulevaisuudessa. Mikäli olet restonomi etkä ole vielä MatkaRata:n jäsen, tule ehdottomasti hakemaan M-tarrasi jo tänään nauttiaksesi mahtavista opiskelijaeduista!

Close Menu