Ma - To Hurjat -15% Annoksista!

Ravintola Taikuri tarjoaa tuoreista raaka-aineista valmistettua street foodia. Tuotteet tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti, heidän silmiensä alla. Tuotteissamme käytämme aina mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa. Ekologisuus ja raaka-aineiden puhtaus on meille tärkeää ja siksi kokkimme käsin valikoivat parhaat ja tuoreimmat raaka-aineet. Lähes kaiken valmistamme itse, mutta muutamia poikkeuksia on. Käyttämissämme taskuissa ja burgereissa luotamme leipureiden vankkaan ammattitaittoon ja näin ollen yhteistyökumppaniksemme on muotoutunut Jyväs Pakari. Myös cheddarissa luotamme Jukolan Juuston juustomestareiden luomaan Aito cheddariin.

-20% pääruokannoksista, 0,5l hanaolut 4,50€, Happy Joe 3,90€, Longdrink 4,20€, Hanalimut 2€, Ice cream shake 5€!

Classic American Diner toivottaa sinut tervetulleeksi klassiseen amerikkalaistyyppiseen ravintolamiljööseen. Ruokalistaltamme löytyvät amerikkalaiseen tapaan tuhdit ruoka-annokset, jotka tarjoillaan pöytään iloisen palvelun siivittämänä alkuperäisten Dinereiden hengessä. Välitön ja monipuolinen ravintola soveltuu hyvin aamiaisesta myöhäisillan viettoon. Tervetuloa!

3 täytteen pitsa 12,90€, talonviinipullo 19,90€, III Aura hanaolut 0,4l 3,90€, Happy Joe Apple hana 0,33l 3,90€!

Bella Roman lämmin ja välitön eteläeurooppalaistyyli sopii mainiosti perhekokoontumisille, kahdenkeskiseen romanttiseen iltaan, kaveriporukan yhteiseen illanviettoon tai ihan muuten vaan, sillä: Pizza is cheaper than therapy!

Opiskelijashotti 5€, sangria 15€ sekä muuttuvia tarjouksia kausittain!

M/S Musta Magia on 200 paikkainen ravintolalaiva Jyväskylän satamassa, Lutakossa. Maukas ruoka, raikas juoma ja suussa sulava jäätelö sekä karaoke ja live musiikki takaavat viihtyvyytesi sataman kauniissa miljöössä. Avoinna joka päivä koko kesän. Tervetuloa laivaan!

Eezy toteuttaa työelämän unelmia!

Rajat työn ja vapaan välillä hämärtyvät, ja valinnan vapaus lisääntyy. Yhä useampi haluaa itse päättää milloin ja missä työskentelee, ja mikä on työn ja vapaan suhde. Me Eezyllä autamme tekijöitä ja heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Onnistumme tavoitteessa toimialan kattavimmalla palveluvalikoimalla ja laajimmalla valtakunnallisella toimipisteverkostolla.

Close Menu