Minna Rinteelä - Puheenjohtaja

MatkaRaTan hallituksen puheenjohtajana vuonna 2018 toimii Minna. Hän on saapunut Jyväskylään Jämsästä ja opiskelee toista vuotta kestävää gastronomiaa. Minna on tomera ja tunnollinen, sekä hänelle on tärkeää, ettei kenelläkään ole paha mieli tai nälkä. Minna harrastaa käsitöiden tekemistä, leipomista ja Netflixin katselua.

Diana Abrashi - Varapuheenjohtaja

Diana, Kouvolan katujen kasvatti, on toisen vuoden matkailun opiskelija, joka toimii tänä vuonna hallituksen varapuheenjohtajana. Diana rakastaa erilaista musiikkia ja bileissä tanssimista, eli jos esimerkiksi PastoriPiken Aito G tai Backstreet Boysin Everybody alkaa soimaan baarissa, kannattaa väistyä tanssilattialla. Bäkkäreiden popittamisen ja opiskelun ohella Diana käy töissä, sekä iltaisin katselee Greyn Anatomiaa Viaplaysta ja itkee surullisille jaksoille.

Toni Luoma - PR-vastaava

Tämä kyseinen 24-vuotias herrasmies tulee Varsinais-Suomen perukoista. Turussa syntynyt ja Auran kunnassa kasvatettu mies pitää erityisesti sarjakuvista ja videopeleistä. Lukiosta valmistuttuaan Toni muutti Tampereelle. Kahden vuoden tapahtumien jälkeen hän sai Tampereesta tarpeekseen ja palasi takaisin Turkuun. Vuonna 2016 Toni muutti Jyväskylään ja valmistui kokiksi ammattikoulusta. Restonomiksi Toni on yrittänyt hakea monta kertaa, mutta vasta kesän 2017 pääsykokeet soivat Tonille mahdollisuuden opiskella matkailu- ja palvelualaa. Toni on persoonaltaan rauhallinen ja joskus erittäin puheliaan ihmisen kombinaatio. Elämänsä aikana hän on harrastanut paljon erilaisia asioita ja osaa mm. soittaa bassoa, maalata pieniä vihreitä ukkeleita sekä huitoa bambukepillä, huutaen japaniksi eri kehonosia. Tonin lempiruoka on wieninleikkeet ja lempieläin on koira. Hänen musiikkimaku on erittäin laaja, mutta Tonin sydämen on voittanut raskas rock-musiikki. Hallituksessa Toni toimi pr-vastaavana.

Titta Honka - Taloudenhoitaja

Titta on toisen vuoden matkailun opiskelija Pohjanmaalta, ja toimii tänä vuonna MatkaRaTan taloudenhoitajana. Hänen arkeaan värittävät opiskelujen lisäksi hedelmäkuvioiset sukat ja opiskelijabileissä ravaaminen. Titta rakastaa kaktuksia, Tarantinon elokuvia sekä mustaa huumoria.

Sonja Rehvanen - Viestintävastaava

Viestintävastaavamme Sonja on MatkaRaTan hallitukseen eksynyt ensimmäisen vuoden kestävän gastronomian opiskelija. Hän pitää huolen siitä, että hallituksen pöytäkirjat ja palaverimuistiot ovat ajan tasalla. Sonja omaa positiivisen elämänasenteen ja hänen päänsä ei jäädy tiukassakaan tilanteessa. Uudet haasteet eivät myöskään pelota häntä. Koulun ja töiden lisäksi Sonjan voi löytää pyöräilemästä tai pururadalta.

Samu Turunen - Vapaa-aikavastaava

Samu, vapaa-aikavastaavamme, on ensimmäisen vuoden opiskelija, joka toimii pestinsä lisäksi myös edustajistossa ja tutorina. Hän on tuttu näky opiskelijabileiden tanssilattioilla, ja usein myös lavoilla. Todella iloinen ja sosiaalinen persoona, joka sanoo parhaiksi ominaisuuksikseen halun auttaa muita sekä takapuoliskonsa. Koulun ulkopuolella hän kaataa joko muille (tai itselleen) viinaa, hengailee kavereidensa kanssa ja pitää Netflix-maratoneja. Samun toteemieläin on Sex and the Cityn Samantha ja voitte itse päätellä miksi.

Johanna Annaniemi - 3MIOT-vastaava

Johanna, monelle ehkä yökerhojen tanssilattialta tuttu bilehile, joka toimii tämän vuoden hallituksessa 3MIOT-vastaavana. Kotoisin Suomen Chicagosta eli tuttavallisemmin Lahest. Kolmannen vuoden matkailun opiskelija, jonka intohimona toimii tapahtumatuotanto, oman naamataulun maalaminen ja musiikki. Intohimoisesti Johanna on myös kiertänyt opiskelijaelämänsä aikana hyvin, hyvin useat opiskelijabileet ja tämän takia hänellä riittää intoa ja ideoita huikeiden 3mioiden järjestämiseksi juuri sinulle! Jos sinulta löytyy parannusehdotuksia tai muita ideoita 3MIOT-biletiimille vietäväksi, tule vetämään tämän näköistä hiihtäjää hihasta ja kerro!

Petra Ahonen - Tutor- ja Edunvalvontavastaava

Petra, tuo Ilta-Sanomien keskiaukeamatyttö vuodelta 1998, on toisen vuoden matkailun opiskelija ja toimii tänä vuonna MatkaRaTan tutor- ja edunvalvontavastaavana. Petra on paljasjalkainen jyvääskylääläinen, mutta koska hänellä on usein paljon asiaa, ei sanojen venytykseen ole aikaa. Petran voi bongata lattian rajasta Flo Ridan Low-biisin aikaan, kuten kaikkina muinakin aikoina, sillä pituutta hänelle ei ole juurikaan suotu. Pituutta tosin kompensoi äänenvoimakkuus, jossa on jokseenkin Paula Koivuniemimainen vivahde. Harrastukset: Alkon valkkarihyllyllä kyykkäily ja kavereiden Netflix-tunnuksien häikäilemätön käyttäminen.

Pinja Pellikka - Markkinointivastaava

MatkaRaTan markkinointivastaavista toinen on Pinja. Hän tulee Kiteeltä ja opiskelee matkailun kärkeä. Pinja harrastaa multitaskingia, koska miksi tehdä vain yhtä asiaa, kun voi kerralla yrittää tuhatta? Harrastuksistaan hän listaa ainoiksi mainittavan arvoisiksi hyvän ruoan ja halvan viinin, koska niinhän sitä sanotaan, että sitä pitää tehdä mitä rakastaa!

Rosa Lehtonen - Markkinointivastaava

MatkaRaTan toisena markkinointivastaavana toimii tänä vuonna Rosa. Hän on kolmannen vuoden kestävän gastronomian opiskelija ja kotoisin lämpimästä Etelä-Suomesta. Rosa kuluttaa vapaa-aikansa netissä selaten alennusmyyntejä (tarjoushaukka on Rosan sisäinen eläin) ja hauduttaen miljoonaa eri teelajikettaan. Jos siis kaipaat lämmintä teetä tai tarjousvinkkejä, käänny Rosan puoleen. Villeinä taitoinaan hän mainitsee mandariinikiinan sekä nukkumisen.

Jesse Suominen - Materiaalivastaava

Adoptoitu mäyräkoira.

Anu Pitkänen - Jäsen

Anu on hallituksen nakkikäsi, eli jäsen, ja tunnettu punaisesta ylikasvaneesta tukastaan. Hän on kävelevä jukeboksi, karaoken kauhu ja lahjaton taiteilija, joka haaveilee kissoista, hevosesta ja maalaiselämästä. Opiskelijana Anu on jo veteraani, sillä tekeillä on jo toinen AMK-tutkinto. Hallitukseen Anu päätti lähteä, koska kaikkea pitää kokeilla ja koskaan ei voi tietää mistä on elämässä hyötyä

Eero Hiekkataipale - Jäsen

Positiivinen, kaverit, luonto, musiikki, matkustaminen, tapahtumat ja yöelämä. Kyseessä on siis MatkaRaTan hallituksessa jäsenenä toimiva herra. Tulevaisuudessa kovin tapahtumien tuottaja. Jyväskylän oma kasvatti pelailee salibandyä ja tanssittaa ihmisiä rautalankamusiikin tahtiin, kitaraa soittaen. Kalastus niin talvisin kuin kesäisinkin on mieluista ajanvietettä. Muuten aivan suhteellisen normaalia opiskelijaelämää viettävä tilapuolen tuleva restonomi.

Terhi Lehtola - Jäsen

Terhi on spontaani, energinen ja ekstrovertti hallituksemme jäsen. Hän tykkää matkustelusta, ystävistä, tanssimisesta, netflixin katselusta sekä hyvästä ruoasta ja juomasta Lisäks elukatkin ovat lähellä sydäntä. Terhi on kotoisin Etelä-Suomesta. Uusien asioiden kokeilu ja riskien ottaminen onnistuu Terhilta, mutta välillä liian monta rautaa tulessa johtaa pieneen hajamielisyyteen. Se ei kuitenkaan menoa haittaa

Anna Turunen - Jäsen

Hallituksen toinen Pohjois-Karjalan vahvistus Anna toimii hallituksessa vapaa-aikavastaava Samun takapiruna, ja sählää yleisenä jokapaikanhöylänä. Isona hän haluaisi olla joko Nuuskamuikkunen tai Riku Rantala, joten ei liene yllätys, että hän hakeutui viime syksynä matkailualalle. Matkustelun lisäksi lähellä sydäntä ovat kissat, Harry Potter ja tanssiminen, niin yökerhojen tanssilattioille, kuin yksin keittiössäkin. Annan voi siis bongata bileistä vetämässä eeppisiä tanssimuuveja, joita sitten häpeää seuraavana aamuna.

Close Menu